Derfor bør du velge DUX.

Publisert onsdag, januar 29, 2020

Artikkel bilde for Derfor bør du velge DUX.

Derfor bør du velge DUX.

 

Er du på jakt etter ny seng? Kvalitet, komfort og mulighet for å tilpasse sengen til dine behov er avgjørende når du skal velge husets viktigste møbel.


Forestill deg å våkne opp avslappet, omslynget av en myk og varm dyne. I løpet av natten har madrassen sørget for å gi kroppen nødvendig støtte og trykkavlastning – slik at du føler deg frisk og opplagt idet du slår opp øynene. Ganske deilig, ikke sant?

DUX High Performance sleep system reparerer og gjenoppbygger kroppen din, enten du lider av ryggsmerter eller har urolige netter. Les mer om våre ulike

–  Vi tilbringer store deler av livet i sengen. Det er her vi lader batteriene og får overskudd og energi til alt vi skal gjøre i løpet av dagen. Da er det viktig at sengen er av god kvalitet, forteller Kjersti Hamnes, daglig leder i DUXIANA.


Hvordan foretrekker du å sove?


Butikken ytterst i Gågaten har et stort utvalg av kvalitetssenger laget for å møte alle behov. Enten du foretrekker å ligge mykt eller fast, rammeseng eller kontinental, finner du noe for enhver smak blant utvalget av DUX-senger.

–  Selv om du gjerne har en favorittstilling som du foretrekker å sovne i, må du regne med at du beveger deg en hel del gjennom natten. En god madrass skal forme seg etter kroppen og gjøre det enkelt å snu seg, uten at det forstyrrer dypsøvnen.Fleksibelt spiralsystem


Alle DUX-senger kommer med et fleksibelt spiralsystem som gjør det enkelt å tilpasse madrassen etter dine behov.

–  I motsetning til mange andre senger i samme prisklasse, har DUX åpne, luftige systemer som gjør at sengen puster godt, samtidig som det er mulig å endre fasthetsskala underveis. Pascal-systemet består av utskiftbare kassetter i soft, medium, fast eller ekstra fast. På den måten er det også mulig å gjøre individuelle tilpasninger for skuldre, hofter og ben.

–  I løpet av sengens levetid er det nemlig vanlig at kroppen endres, for eksempel ved at du blir tyngre eller får fysiske plager som krever en annen fasthetsskala på madrassen, forklarer Kjersti.

Hun anbefaler å teste madrassen skikkelig, gjerne i flere omganger før du kjøper.

Finn ut hva du ønsker å bruke sengen til. Noen bruker den ikke til annet enn å sove i, mens andre gjerne tilbringer tiden i sengen til å lese, se på TV og jobbe. Skal du først investere en del penger i seng, bør det være på en som kan holde god kvalitet de neste 20 årene.Kontakt oss for et godt tilbud!


BESØK OSS