Den store sengefesten

Den store sengefesten

Veldig mange finner veien til Duxiana når de skal kjøpe seng.

– Vi fikk en drømmestart start med Duxiana i 2002. Fra første år og alle år siden har vi levert regnskap i pluss, sier daglig leder Kjersti Hamnes.

Familiebedrift

Duxiana selger DUX-madrasser, sengetilbehør og noe interiør. Kjersti og mannen Egil Salbu driver franchisebutikken ytterst i gågaten. Hun fungerer som daglig leder av butikken; han står for regnskap og logistikk. De tre barna har også trådt til når det trengs. Sammen har de sørget for å gi tusenvis av bergensere god nattesøvn de siste 18 årene. For 8 år siden startet de også butikk i Oslo.

– I tillegg til å gi kundene våre et kvalitetsprodukt, er nøkkelen til suksess god og personlig service. Jeg prøver å huske navnet og ansiktet på alle kundene mine. Stort sett lykkes jeg, sier Kjersti.

Svensk søvnkvalitet

DUX, med slagordet «svensk søvnkvalitet siden 1926», er kjent for sine svært komfortable madrasser. Sengene selges over hele verden og kan skilte med avansert søvnforskning, teknologiutvikling og svensk håndverkskompetanse.

– Vi får ofte inn kunder med fysiske smerter som sier legen har anbefalt dem å komme hit. Det gjør meg stolt å kunne selge et produkt som fungerer så bra, sier butikkansatt Ragnhild Fosse.

Prøver DUX seng

Slet med revmatiske plager

Rita Bendiksen har slitt med revmatiske plager i en årrekke. Etter at hun skaffet seg en DUX-seng for seks måneder siden, har plagene blitt mindre. Hun klarer seg med langt færre fysioterapitimer enn før.

– Den eneste endringen jeg har gjort er å skifte seng. Smertene mine er blitt redusert drastisk. Jeg dovner aldri i skuldre eller armer lenger. Det å bytte seng har rett og slett gitt meg ny giv, forteller Rita takknemlig.

Prøver liggestilling

Hadde sengen i 48 år

– Et ektepar som nettopp var innom hadde hatt sin DUX-seng i 48 år. Tenk, 48 år i samme seng – med samme partner! Jeg blir ofte rørt av historiene kundene mine deler, forteller Kjersti.

Det er ikke uvanlig at en seng går i arv fra en generasjon til neste. DUX sine møbler er også populære arvegjenstander. Møblene holder stand både stil- og kvalitetsmessig i år etter år. Spesielt Jetson lenestolen er et yndet samleobjekt for mange. Duxiana har også et eksklusivt utvalg av Louis Poulson lamper.

Dux xclusiv

Sengenes Rolls Royce

Sengene over alle senger, Duxiana Xclusiv, er en oppsiktsvekkende madrassnyhet som ble lansert på Insomnia Weekend den 16. april for rundt 50 spente oppmøtte. Sengen oser av kvalitet i alle sømmer og spiraler, både utvendig og innvendig. Den er håndsydd, innbundet i Dakota annelinhud og har integrerte nattlamper. Sengen er et møbel i seg selv og appellerer nok til de med romslig lommebok.

– Dette er en sensasjon innen sengedesign, sier Kjersti.

Konkurransedyktige priser

Selv om en DUX-seng er dyrere enn en del av de masseproduserte kjedesengene, er det en myte at Duxiana kun byr på rådyre senger. De har også konkurransedyktige priser på kontinental– og rammemadrasser med priser fra i underkant av 30.000 kroner.

– Husk at en billigseng til 15 000 kroner gjerne må byttes allerede etter noen få år. Kjøper du en Dux seng har du en garanti på 20 år på ramme- og spiralbrudd. I det lange løp lønner det seg å kjøpe kvalitet. I tillegg er det en investering i god helse, sier Kjersti.

Dux spiraler

SENGENS DNA: Det er det indre som teller mest, også for senger. Spiralene i DUX-senger er laget av ett sammenhengende stykke tråd. Dette gir jevn trykkbelastning for hele kroppen.


Kontakt oss for et godt tilbud!