Hopp til hovedinnhold

DUXIANA

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til DUX International AB, Norra Vallgatan 76, Malmö 211 22, Sverige, e-post: hello@DUX.se, telefon: +46 40 626 99 10 om innsamling, bruk og videreformidling av opplysninger om deg når du bruker vårt nettsted («Tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av dine opplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til dette, ber vi deg om å ikke benytte tilgangen til eller bruke tjenesten.

Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten forutgående varsel, og vi vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på tjenesten. Vi anbefaler derfor at du besøker denne siden regelmessig. 

Dine rettigheter

Ifølge gjeldende lovgivning har du rett til å få tilgang til og korrigere eller slette dine personopplysninger eller motta en kopi av dine personopplysninger, begrense eller protestere mot aktiv behandling av dine data, be oss om å overføre dine personopplysninger til en annen enhet, trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt oss for å behandle dine data, og rett til å sende inn en klage til Datatilsynet. I tillegg kommer andre rettigheter som kan være relevante i samsvar med gjeldende lovgivning. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på hello@dux.se. Vi vil svare på forespørselen din i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater at vi samler inn eller behandler nødvendige personopplysninger, eller trekker tilbake samtykket til å behandle disse for nødvendige formål, kan det hende du ikke får tilgang til eller kan bruke alle tjenestene våre.

Sikkerhet

Sikkerheten til personopplysningene dine er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å hindre tap, misbruk eller uautorisert endring av personopplysninger som er under vår kontroll. På grunn av de iboende risikoene, kan vi imidlertid ikke garantere absolutt sikkerhet, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten for informasjon du sender til oss, og du gjør dette på egen risiko.

Klage/personvernombud

Hvis du har spørsmål eller henvendelser om behandlingen av personopplysninger som er tilgjengelige hos oss, kan du sende en e-post til vår Grievance Officer hos Dux International AB, Norra Vallgatan 76, e-post: hello@dux.se. Vi vil behandle dine henvendelser i samsvar med gjeldende lovgivning.