PASCAL ® : VÅRT UTSKIFTSBARE KASSETT SYSTEM

Dersom du og din partner ikke er lik i form, størrelse eller vekt, trenger dere en seng som tar høyde for disse ulikhetene. Vårt Pascal system med utbyttbare spiral kassetter gjør slik at dere individuelt kan tilpasse sengen for å oppnå en optimal støtte og komfort. En DUX seng vil du alltid kunne tilpasse etter ditt behov.


UTBYTTBARE KASETTER

I det øverste laget i en DUX seng med Pascal systemet kan man åpne glidelåsen og der ligger 6 utbyttbare kassetter, tre på hver side. Kassettene kommer i 3 ulike fasthetsgarder myk, medium og fast. Du kan enkelt åpne toppen og organisere kassettene etter din kropps form, størrelse og behov. Kanskje du trenger en fastere kassett enn din partner for å oppnå en rett ryggrad. Den nederste kassetten er utformet slik at bena kommer litt høyere for å holde ryggraden rett, og for å opprettholde en god blodsirkulasjon.


desc
desc
desc

ULIK STØTTE FOR SKULDRE HOFTE OG BEN

desc

BEN

Kassetten med bena er utformet slik at bena kommer litt høyere for å holde ryggraden rett, og for å opprettholde en god blodsirkulasjon.

HOFTER

Kassetten ved hoften gjør slik at hoften kommer ned i madrassen, men gir likevel nok støtte slik at ryggraden blir rett, bevegelig og avslappet.

SKULDRE

Kassetten ved skuldrene er utformet slik at skuldrene synker nedi madrassen. Trykket på skulderen reduseres for å forhindre dårlig blodsirkulasjon.


DE GENIALE PASCAL SPIRALENE

Spiralene i Pascal kassett systemet er en så genial innovasjon at det er suksess en søvnforsker drømmer om. Spiralens utforming, og det spesielle stålet som blir brukt i produksjonen, er et resultat av mange års forskning og testing. Hver spiral er et mekanisk under produsert i henhold til krevende spesifikasjoner for å oppnå optimal madrass komfort. Alle spiralene er kalibrert for å gi en presis trykkavlastning i forhold til vektnivå.

Pascal: Mannen bak målene

Vi har oppkalt vårt patenterte Kassett System til ære for den kjente franske fysiker og matematikeren Blaise Pascal. Pascal er en internasjonal måleenhet for trykk- og er for oss et mål for å få det eksakte trykket som kreves av hver spiral i de ulike kassettene man kan velge mellom. Slik at din kropp får den rette trykkavlastning og hvile basert på din størrelse, form og vekt.

desc

HVER OG EN AV OSS ER UNIKE

Pascal Systemet gjør slik at sengen kan tilpasses eksakt til deg og din partner. Kassettene er designet for å tilpasse ulike kropper og deler av kroppen- de tilpasser ikke bare ulikhet i vekt og høyd, men også skulderbredde , hoftetetthet og muskulatur. I tillegg, DUX 8008 gir deg mulighet til å justere korsryggstøtten på hver side av sengen 10% mer dypsøvn hver natt


desc

KOMPRESJONS TEST

En kompresjons simulator tester de ulike områdene i en DUX seng for trykket mot kroppen, og sammenligner med ulike tester gjort på andre senger. Så langt er det ingen tvil. Trykket mot kroppen i en DUX seng er ikke bare lavere, men også jevnere fordelt.


EN ORDINÆR SENG

Med bare rundt 1,000 spiraler vil de fleste senger ikke kunne gi deg nok støtte til hele kroppen. Mangelen på trykkavlastning er ikke bare ukomfortabelt , men kan også føre til for kraftig trykk på ryggsøylen. Alle de fargete linjene til venstre viser ulike kropps soner. Som du kan se, er det ikke bare mer trykk mot kroppen men fordelingen av trykket er ujevnt, noe som resulterer i lange avvikende linjer. Resultatet blir en urolig natt søvn.

desc

DUX SENGEN MED PASCAL

Som bevis med de kortere og mer grupperte linjene, er trykket mot kroppen i en DUX seng med Pascal ikke bare mindre, men også jevnere fordelt. Med opptil 4,188 spiraler i en DUX seng får du en jevn og god trykk avlasting på hele kroppen. Du får en mer komfortabel og dypere natts søvn.

desc