desc

Søvn under svangerskap

DUX SENGENS OPPBYGGING GJØR AT DEN LETT TILPASSES ENDRINGENE KROPPEN GJENNOMGÅR UNDER SVANGERSKAPET.

DEN ULTIMATE SVANGERSKAPSMADRASSEN

Dårlig søvnkvalitet under svangerskapet kan ha mange årsaker. DUX madrassen er konstruert slik at den tilpasser seg etter hvert som kroppen endrer seg. Dette gjør den til en perfekt graviditetsseng.


Graviditet og ryggplager

Du er nesten garantert ryggplager under graviditeten. Studier viser at mellom 50 og 70 prosent av alle gravide kvinner plages av smerter i nederste delen av ryggen. Etter hvert som vekten øke vil holdningen automatisk endres for å kompensere for ubalansen. Dette gir belasting på musklene i den nederste delen av ryggen som fører til sårhet og smerte.

Musklene slapper nødvendigvis ikke av selv om du legger deg til å sove. De kan forbli anspent dersom ikke madrassen gir god nok støtte. Dette vil gi en urolig søvn.

desc

MYK

Studier viser at dersom en madrass er for myk tvinger den den kroppen til å tilpasse seg madrassen. DUX gjør det motsatte, madrassen tilpasser seg din kropp.

desc

DUX SENGEN

Studier viser at dersom en madrass er for fast tvinger den den kroppen til å tilpasse seg madrassen. DUX gjør det motsatte, madrassen tilpasser seg din kropp.


PASCAL® VÅRT FLEKSIBLE KASSETTSYSTEM

Vårt patenterte Pascal system skiller DUX vesentlig fra alle andre madrassmerker. Her kan du enkelt tilpasse sengen etter ditt individuelle behov og endre om det behøves.

YOUR PERSONAL COMFORT NO LONGER HAS TO BE A COMPROMISE

logo
desc

KONSTRUERT FOR ENDRING

Å tilpasse din DUX etter hvert som kroppen endres er svært enkelt. Åpne glidelåsen i toppen, her finner du tre kassetter med forskjellig hardhetsgrad til skuldre, hofte og ben.

Når kroppen i løpt av svangerskapet endrer både form og vekt, vil du ha behov for en madrass som enkelt kan tilpasses din utvikling

Når kroppen er tilbake i sin normale tilstand, er det bare å reversere prosessen.


DYNAMISK STØTTE

DUX bruker et unikt sammenhengende spiralsystem som tilpasser seg din vekt og fasong. Spiralsystemet følger dine bevegelser og former seg etter kroppen og gir aktiv støtte langs hele kroppen. DUX sitt patenterte spiralsystem er fleksibelt nok til å la skuldre og hofter komme ned i madrassen, men spenstig nok til å gi støtte til korsryggen. Vitale trykksoner – spesielt ryggraden – får optimal støtte med hensyn til Ergonomisk helse, ved at blodet får sirkulere mens dine muskler er fullstendig avslappet.

desc
  1. Det nederste laget med spiraler sørger for grunnleggende støtten. Denne delen fordeler vekten slik at sengen er stabil når du og din parter beveger dere.
  2. Det midterste laget med spiraler gir sammenhengende ryggstøtte, mens den samtidig løfter og følger kroppens former.
  3. De nest siste laget i en DUX seng er Pascal systemet med de fleksible kassettene som gjør at du kan tilpasse sengen etter din kropp.
  4. Øverst finner du overmadrassen som inneholder naturlatex fra Hevea treet eller gummitreet. Trekket er i langfibret bomull for ekstra slitestyrke og komfort.

desc

FOR LITE SØVN GIR LENGRE FØDSEL

VISSTE DU AT?

Et studie fra University of California i San Francisco viste at kvinner som sover mindre enn 6 timer i løpet av svangerskapet fikk lenger fødsel og hadde 4,5 ganger større sjanse for keisersnitt.På grunnlag av dette oppfordrer de leger til å fortelle gravide hvor viktig god søvn er under svangerskapet.