desc

EN EKSTRA TIME MED DYPSØVN HVER NATT.

DUX SITT MULTIELASTISKE SPIRALSYSTEM MOTVIRKER TYNGDEKRAFT OG VEKT OG GIR MAKSIMAL TRYKKAVLASTNING.

SOVESTILLING OG RETT RYGGSØYLE

PRØV DEN BESTE MADRASSEN MOT RYGGPLAGER

God søvn er viktig for en god rygg. Vi mener at DUX sengen er den beste for å motvirke ryggplager, ikke bare fordi du får en rett ryggsøyle som følge av den dynamiske spiralen, men også fordi den kan tilpasses din kropp. Derfor vil ryggmusklene ikke bare få den avlastningen som trengs, men også få anledning til og gjenoppbygges.


desc

HOLD RYGGRADEN RETT

DUX sengens multielastiske og aktive spiralsystem følger kroppens kurver og tilpasser seg dine bevegelser om natten, slik at du forblir i dypsøvn stadiet. Det enestående spiralsystemet er fleksibelt nok til at skuldre og hofter kommer ned i madrassen, men likevel spenstig nok til å gi god støtte til korsryggen. En DUX seng er konstruert slik at ryggraden hviler i en naturlig og avslappet sovestilling.


FAST ELLER MYK MADRASS

Ved valg av madrass vil de fleste likestille fasthet med støtte og mykhet med komfort. Men den beste måten å evaluere madrassen på er å finne ut hvordan den støtter ryggsøylen. Maksimal komfort og støtte kan bare oppnås dersom musklene er helt avslappet og ryggraden er i en rett linje.

desc

FAST

Studier viser at dersom en madrass er for fast tvinger den den kroppen til å tilpasse seg madrassen. DUX gjør det motsatte, madrassen tilpasser seg din kropp.

desc

MYK

Studier viser at dersom en madrass er for myk tvinger den den kroppen til å tilpasse seg madrassen. DUX gjør det motsatte, madrassen tilpasser seg din kropp.

desc

DUX SENGEN

DUX følger kroppens konturer, skuldre og hofte kommer ned i madrassen slik at du får en rett ryggsøyle og en naturlig og avslappet sovestilling.


VI TAR VARE PÅ RYGGEN DIN

Musklene jobber for å beskytte ryggraden- derfor fortjener de en god pause i løpet av natten.

I følge medisinske undersøkelser vil mer enn 80 % av oss oppleve ryggplager i løpet av livet. Hvordan vi sitter, hvilket skotøy vi velger, ulike sportsaktiviteter og stress er noen faktorer som kan være med på å gi deg ryggplager. Musklene slapper nødvendigvis ikke av selv om du sover, de kan være anspent om madrassen du ligger på ikke gir god nok støtte.

desc

PASCAL: VÅRT FLEKSIBLE KASETT SYSTEM

Den aller beste madrassen er den som tilfredsstiller ditt behov 100%.

Vårt Pascal System gjør at madrassen kan tilpasses individuelle behov for deg og din partner. Du kan enkelt tilpasse kassettene i forhold til størrelse og vekt. Og dersom kroppen endrer behov som følge av skader, graviditet eller aldring, er det bare å endre på kassettene.

Learn more

desc

JUSTERBAR KORSRYGGSTØTTE

Dersom du har behov for ekstra korsryggstøtte – enten permanent eller midlertidig – har DUX 8008 en funksjon der du kan stramme spiralene ved å heve dem opptil 3 cm i korsryggen.

desc

RYGGPLAGER

Det finnes mange typer ryggplager og forskjellige løsninger for hver av dem. De fleste vil oppleve ryggsmerter i løpet av livet, enten det gjelder nedre, midterste, eller øvre del av ryggen, eller smerter i nakken. En god madrass og en god pute er gode hjelpemidler til å lindre slike plager. Å få nok kvalitetssøvn er viktig for din helse.

Siden 1926 har ekspertene hos DUX studert ryggsmerter og søvnvaner for å kunne perfeksjonere DUX sengen og for å kunne skape det ideelle miljø for lindring av nakke- og ryggsmerter.

desc

Hvorfor er det best å sove på siden? Det er den eneste liggestillingen der ryggsøylen rettes helt ut, og belastningen på ryggsøylen er minimal. Dersom du sover i fosterstilling får du enda mindre belastning på korsryggen.

RYGGSPESIALITSEN DR. JASON GORDON FORKLARER HVORDAN RYGGSØYLEN PÅVIRKES AV HVILKEN STILLING DU SOVER I.


desc

INNTIL 10% MER DYPSØVN NÅR DU SOVER PÅ DUX

Det prestisjefylte Karolinska Institutt som deler ut Nobel Prisen i Psykologi og Medisin har utført et studie på hvordan forskjellige typer madrasser påvirker kroppen og søvnkvaliteten. Resultatet viser at de som sover på DUX ikke bare sovner fortere – men får mer dypsøvn som er så viktig da det er kun under dypsøvn at kroppen restitueres.

I en selvstendig søvnundersøkelse utført av Karolinska Institutt i Sverige var søvnmønsteret til individer som lå på ulike spiralmadrasser målt ved bruk av EEG til å registrere den eletriske aktiviteten i hjernebarken. Studien viser at folk som sover på DUX når dypsøvnfasen fortere, samt forblir i fasen lengre. Dette er svært fordelaktig ettersom kroppens immunsystem styrkes og kroppen restitueres under dyp søvn. * BRL, 1985, 1989 (Bed Research Laboratory, Associate Professor Evert Knutsson, Associate Professor Sven Engdahl).

BRL, 1985, 1989 (Bed Research Laboratory, Associate Professor Evert Knutsson, Associate Professor Sven Engdahl)